Recensie

Schrijf hier uw recensie over Brouwer Keuken & Bad.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(28)
<
(8) Ingrid en René
Tue, 29 November 2016 12:20:45 +0000

Nieuwe keuken:
We hadden een nieuwe keuken nodig, na lang zoeken en showrooms bezocht te hebben kwamen we uit bij Eric Brouwer keuken en bad te Deventer.
Na goede ontvangst ( koffie en koek) en uitleg over keukens en de prijs hebben we besloten om bij Eric Brouwer een keuken te bestellen.
Alles in goed overleg, ik zou namelijk zelf Electra, Gas, uitgang afzuigkap aanleggen.
Eric Brouwer heeft mij de technische tekening gegeven en ik kon aan de slag, Eric Brouwer is zelf een keer langs gekomen om te controleren of alles goed op de plaats zat en na kleine correctie was het perfect.

De levering en plaatsing:
Alles keurig geleverd door Eric Brouwer en geplaatst door Philip de installateur een echte vakman, alles in heel goed overleg heb zelfs met medewerking van Philip en Eric kleine aanpassingen kunnen doen , niets geen gehaast of opdringerigheid.

Conclusie:
Wij zijn dik en dik tevreden en staan lachend en met trots in de keuken.
We zouden een ieder, Eric Brouwer Keuken en Bad aanbevelen.


(7) Ruud en Margreeth
Sun, 9 October 2016 09:26:32 +0000

We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer.
We zijn door dhr. B. Nieuwenhuis op een zeer prettige wijze geadviseerd.
Hij heeft ons een efficiënte badkamer getekend en geadviseerd en doen laten uitvoeren door hun team. Van begin tot eind door de installateur en tegelzetter betrokken bij het project.
In de praktijk bevalt hij uitstekend. We genieten er dagelijks van.
We kunnen met deze goede ervaring het team van Brouwer Keuken en Bad zeker aanbevelen.
Ruud en Margreeth.

(6) Anneke en Henk
Sat, 6 August 2016 21:32:25 +0000

In maart hadden we besloten om een andere keuken te kopen. Bij firma Brouwer werden we prettig onthaald met koffie en een goed gesprek (wat later bleek met Bert Westerbeek, de monteur). Eric Brouwer kwam even later bij ons en nam het gesprek moeiteloos over. Liet ons veel zien en we gingen met 'n afspraak dat hij komt kijken en vol goede ideeën het pand weer uit. We hebben nog meer bedrijven bezocht, maar hier was het gevoel gelijk goed. Na het thuis bezoek van Eric onze ideeen bijgesteld en akkoord gegeven. Alles verliep volgens afspraak, we zijn dan ook heel tevreden over de planning van Eric die prima uitgevoerd werd door de monteurs. Zoals het weghalen van de keuken die werd uitgevoerd door Bert Westerbeek ,die ook de montage van de keuken voor zijn rekening nam. Bert bleek een fijne en deskundige monteur met humor. Wij zijn ook zeer tevreden over de eerlijke en hardwerkende elektricien/loodgieter (echt twee in een) Bjorn Riemeijer van Beltman Smid en stukadoor Owen Kornet die met hun vakmanschap van onze keuken een plaatje hebben gemaakt. Dit alles onder de bezielende leiding van Eric Brouwer die regelmatig met ons contact onderhield. Als cijfer 'n 10. Problemen als ze waren werden goed opgelost. Dit bedrijf is wat ons betreft een grote aanrader en als je hele organisatie van plaatsen aan Eric overlaat verloopt alles naar wens. Anneke en Henk.

(5) Joop en Mieke
Wed, 11 May 2016 19:52:35 +0000

In eerste instantie hebben we ons door Brouwer laten adviseren over vernieuwing van keuken en badkamer. Hiervoor nam hij ruim de tijd zonder zich op te dringen.
Later bleek het mogelijk te zijn om ook andere verbouwingswerkzaamheden door Brouwer te laten coördineren. Dit heeft in de praktijk heel goed gewerkt.
Er is uitstekend meegedacht, afspraken zijn goed nagekomen, en bij de uitvoering van het werk is gebruik gemaakt van uitstekende vakkrachten.
We zijn heel tevreden en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

Joop en Mieke.

(4) vd Berg
Sun, 21 February 2016 11:28:57 +0000

Brouwer Keukens heeft ons zeer goed geadviseerd over de beste en meest optimale keukenopstelling voor de beschikbare ruimte. De geleverde keuken is prachtig. De montage is zeer zorgvuldig en met vakmanschap gebeurd. Bedankt voor de fantastische service! Wij zijn zeer tevreden!

(3) IJsseldijk
Thu, 5 November 2015 18:14:18 +0000

Bij de firma Brouwer staat service en garantie heel hoog in het vaandel. Bij een probleem, die wij hebben gehad werd deze op een zeer goede en correcte manier opgelost. KLASSE!!!!!!
(2) Hans
Tue, 27 October 2015 06:04:47 +0000

Zeer tevreden over de zorgvuldige voorbereiding en uitvoer van onze nieuwe badkamer. Er is goed geluisterd naar onze wensen en in de uitvoer voordurend mee gedacht over de praktische haalbaarheid ervan. Complimenten(1) Jan en Jacqueline
Sun, 15 March 2015 16:11:22 +0000

Wij zijn bij Brouwer Keukens terecht gekomen, omdat ' onze keuken hun zorg' is. En dat hebben ze waargemaakt. Al het geregel met sloop, electriciën, installatie en stucadoor wordt uit handen genomen. Geweldig. En het resultaat mag er zijn. Wij genieten er nog elke dag van.

<

Reacties zijn gesloten.