Recensie

Schrijf hier uw recensie over Brouwer Keuken & Bad.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(28)
(18) Gerard Kok
Fri, 27 October 2017 17:56:36 +0000

Geweldig geholpen door Erik Brouwer. De keuken neergezet door bertus Westerbeek. Vakkundig, correct en klantvriendelijk. Dank jullie wel.

(17) Freek en Marleen
Tue, 24 October 2017 19:23:23 +0000

In augustus hebben wij onze badkamer na zoveel jaar laten veranderen door Brouwer Keuken en Bad in Deventer! We hadden vantevoren al wel iets in ons hoofd maar het is altijd fijn als er specialisten met je meedenken! Mede dankzij deze hulp en de grote keuze hebben wij onze droombadkamer gekregen en douchen ons met veel plezier onder de standaarddouche, regendouche of genieten van de heerlijke straling van de zijjets. Kortom een echte ontspanning!
De monteurs hebben in een kleine twee weken van niets, iets heel moois gemaakt!
Wij danken Brouwer Keuken en Bad voor de mooie afwerking van onze droombadkamer en de fijne samenwerking! Dat wij er maar vele jaren plezier van mogen beleven!

Met vriendelijke groet,

Freek & Marleen

(16) Marjolein ten Pas
Tue, 17 October 2017 07:18:31 +0000

Een fijne persoonlijk benadering! Er werd goed met me meegedacht, goede adviezen gegeven en heel snel stond het ontwerp al op papier.
Samenwerking van Eric Brouwer met monteur Bert Westerbeek is perfect. En het resultaat mag er zijn!
Van een kleine, drukke,volle keuken naar een strak,rustig,ruimtelijk ogende keuken met voldoende opbergruimte.
Ik ben er blij mee en kan een ieder dit bedrijf van harte aanbevelen!

(15) Ruud & Margreeth
Wed, 16 August 2017 19:00:53 +0000

Op vrijdag 11 augustus j.l. hebben wij een keukenrenovatie, bestaande uit vervanging van het aanrechtblad en de achterwand, laten uit voeren door de heer B. Westerbeek,in opdracht van firma Eric Brouwer Keuken & bad. Het resultaat is prachtig en de keuken lijkt als nieuw.
We zijn heel tevreden over het advies en de uitvoering ervan.

(14) Ellen Lont
Fri, 4 August 2017 15:26:48 +0000

"Blij met de keuze"

Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij Brouwer keuken en bad. Dit goede gevoel werd nog meer bevestigd nadat wij andere keukenzaken hadden bezocht. Eric Brouwer neemt alle tijd voor je, geeft goede adviezen en maakt een duidelijke en overzichtelijke offerte. De door Eric Brouwer ingehuurde installateurs, stukadoor en keukenmonteur waren zeer vakbekwaam. Heel fijn dat iedereen zich precies aan de gemaakte afspraken hield! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en ook heel blij dat we voor Brouwer keuken en bad hebben gekozen.

(13) J.H. Streppel
Wed, 3 May 2017 09:56:19 +0000

Goede service.

Een kraan van 11 jaar oud met iets lekkage. Gevraagd om een reparatiesetje en deze gratis gekregen. Nadat bleek dat dit een verkeerde was, de goede wederom gratis thuisbezorgd.
Kortom super service!

(12) Groot Koerkamp
Mon, 17 April 2017 12:13:57 +0000

"Nieuwe Keuken"
We hebben bij drie bedrijven idee├źn opgedaan en ons laten adviseren. Brouwer Keuken en Bad gaf ons het beste gevoel; het contact was persoonlijk, ongedwongen en.....................een afspraak aan huis om onze wensen nog verder te verduidelijken was zeer zinvol. Ook de montage verliep prima, een echte vakman. Wij kunnen Brouwer dan ook zeker aanbevelen!!

(11) Mevrouw A.H. Zandbergen
Thu, 23 March 2017 12:21:13 +0000

"Uitstekende Keuken"

Erik Brouwer luistert goed, adviseert goed en is flexibel,maakt betrouwbare indruk zodat er een keuken is zoals ik hem wens. De ervaring met een andere leverancier, een grote landelijke keten, was al in de advies- en offertefase veel minder. Prijzen vergelijkbaar. Keuze viel dus op Brouwer, die ook als voordeel heeft dat hij op vrij korte afstand zijn bedrijf heeft. Brouwer werkt samen met een uitstekende installateur Philip en stucadoor. We hadden na installatie wel eens een vraag. Erik Brouwer was direct aanspreekbaar of kwam wel even langs. We raden Brouwer Keukens aan.

(10) Mirjam Verwijk
Mon, 27 February 2017 14:36:13 +0000

Mooi geworden!

Met een beeld in ons hoofd stapten we bij Brouwer keuken en bad binnen!
Na wat vragen stond al snel ons idee op papier getekend en na een aantal weken werd dit idee geplaatst!
Wat is het mooi geworden! We zijn super geholpen door Eric en collega Philip.

(9) Sandra
Wed, 4 January 2017 16:24:07 +0000

Voor de 3e keer een keuken gekocht en laten plaatsen door Eric Brouwer. En het eindresultaat is prachtig. Eric heeft het project goed en
geduldig begeleid en alles goed geregeld. Met Eric hebben we een heel eigen keuken kunnen bedenken zoals wij hem wilden hebben.
En de opbouw van het totaalbedrag is helder en inzichtelijk.Reacties zijn gesloten.