Recensie

Schrijf hier uw recensie over Brouwer Keuken & Bad.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(28)
>
(28) Marian en Herman Buitenkamp
Wed, 21 March 2018 16:32:49 +0000

"Complimenten gehad"'

Wij zijn erg tevreden over de bij Brouwer Keuken en Bad gekochte keuken. Tijdens het aankoopgesprek veel goede tip gekregen en er werd goed geluisterd. De keuken is naar onze wens samengesteld en voldoet volledig aan onze wensen. Ook de door Brouwer ingeschakelde bedrijven voor de installatie,montage en afwerking hebben vakwerk geleverd. Eric en het team vakmensen bedankt voor de samenwerking en de service. Wij hebben inmiddels al vele complimenten over de keuken ontvangen en bevelen Brouwer Keuken en Bad dan ook altijd aan. Wij genieten elke dag van onze mooie nieuwe keuken.

(27) Haarman- van de Kamp
Fri, 2 March 2018 19:57:29 +0000

"Badkamer en toilet"

Wij hebben onze badkamer en toilet beneden laten opknappen door Brouwer Keukens en Bad. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen, wat een goede service en samenwerking , veel praktische tips en adviezen tijdens onze gesprekken en orientatie.
De uitvoering gedaan door Henrie Dassen en Frank Roelofs verliep ook soepel en gemakkelijk, goede communicatie en vakmanschap. Wij hebben nu onze droombadkamer en toilet en genieten er optimaal van.

(26) Benno Hattink
Tue, 6 February 2018 20:55:05 +0000

"Keurige vakmensen"
in onze zoektocht naar een nieuwe keuken kwamen wij terecht bij Brouwer keuken en bad. Wat een verademing! Het voelde gewoon als een feestje om een keuken uit te zoeken.Goed advies en goede raad. En de afspraken die gemaakt zijn perfect nagekomen door Eric Brouwer. Ook het installatie bedrijf heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Keurige vakmensen. De keuken voldoet aan al onze wensen en wij staan dan ook met plezier in onze keuken .Wij bevelen Brouwer keukens van harte aan. Eric en team hartelijk dank voor de fijne samenwerking. Met vriendelijke groeten Benno en Ina Hattink.

(25) P. Beumkes
Wed, 17 January 2018 19:20:12 +0000

"Prettig bedrijf"
Een zeer prettig bedrijf waar je op je gemak gesteld wordt. Het kennisniveau is hoog, wat prettig is bij lastige oplossingen. Ook over het installatie bedrijf waarmee ze samenwerken zijn we zeer te spreken. Ze hebben een mooie badkamer opgeleverd!

(24) Fam Slof
Tue, 9 January 2018 13:28:53 +0000

"Badkamer renovatie"
Wij hebben onze badkamer laten renoveren door Brouwer. De voorbereiding, de uitvoering en de afhandeling zijn allemaal perfect verlopen. Ten aanzien van de voorbereiding waren we zeer te spreken over het meedenken met ons als klant. Ten aanzien van de uitvoering waren we helemaal blij met netheid en vakkundigheid waarmee de badkamer is gerenoveerd. Na afloop is er vanuit Brouwer telefonisch contact met ons geweest om na te vragen hoe een en ander verlopen is. Ook dit waarderen wij zeer. Kortom: Wij raden Brouwer zeker aan!

(23) fam. Slof
Fri, 29 December 2017 14:11:42 +0000

Goede voorbereiding: Gesprek bij Brouwer, verschillende opties besproken, mogelijkheden in het echt kunnen bekijken, bekijken van huidige badkamer door expert
Uitvoering: Netjes, zorgvuldig, vakkundig
Afronding: Telefoongesprek na renovatie waarin tips& tops konden worden aangegeven.

Wij zijn super tevreden en raden zeker een renovatie via Brouwer aan.(22) Frank van Haarlem
Wed, 22 November 2017 17:05:11 +0000

"Bevelen aan!"
Afgelopen zomer (2017) zijn wij verhuisd en hebben we een nieuwe keuken laten plaatsen door Brouwer Keuken en bad. Niet al te groot bedrijf, goede service en lokaal gevestigd. Dit sprak ons erg aan. De bezoeken aan de showroom waren erg nuttig en alle afspraken zijn nagekomen! Ook werd er goed meegedacht met onze situatie en met onze ideeen. Ook de aftersales is perfect. Eric Brouwer komt vaak zelf kijken hoe het is gegaan en of alles naar wens is. Wij bevelen Brouwer Keuken en Bad van harte aan!

(21) Dirk en Wilma Prins
Wed, 22 November 2017 17:03:46 +0000

"voor elk probleem een oplossing"
In 2013 wilden we een nieuwe keuken en kochten deze bij Eric Brouwer. We waren zeer tevreden met wat wij hadden aangeschaft. We wilden in de toekomst een keer naar een appartement verhuizen, zo werd ons huis wat aantrekkelijker voor een eventuele koper. En als dit wat langer op zich liet wachten zouden we zelf nog veel plezier hebben van de nieuwe keuken. Omdat de verhuizing wat sneller ging gebeuren omdat we ons oude koophuis konden ruilen voor een fijn koopappartement niet ver van ons oude huis wilden we weer een nieuwe keuken. In het appartement zat nog de oude keuken van 1999 en deze was ons te klein. We wilden een wat grotere keuken, maar wel van hetzelfde model als in ons oude huis. Eric kwam aan huis om de situatie te bekijken er raadde ons aan om een u-vormige keuken te nemen. Maar omdat één hoek van onze keuken onder de 90 graden is werd het een hele klus om de keuken pas te maken. De door Eric ingehuurde keukenmonteur heeft dit prima opgelost. Zodoende hebben we nu een ruime keuken met veel werkruimte en veel kasten. Ook hebben we prima inbouwapparatuur. Ook hebben we onze badkamer en toilet gedeeltelijk laten opknappen. Daarmee zijn we ook heel tevreden. Voor elk 'probleem' heeft Eric wel een oplossing.

(20) Albert
Thu, 16 November 2017 19:13:47 +0000

" Erg tevreden"
We zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken. Na een selectiefase tussen drie leveranciers kwam Eric Brouwer er goed uit. Het volledige proces van het uithalen en afvoeren van de oude keuken, het aanbrengen van vloerverwarming, het stucen, het installatiewerk en het monteren van de keuken is tijdens onze vakantie verzorgd door Eric Brouwer. Hij werkt met ervaren vaste leveranciers en een vaste kern van zzp'ers. Kortom een aanrader!

(19) Gerda-grave
Sun, 29 October 2017 12:49:16 +0000

Wij hebben een keuken bij erik brouwer gekocht ,goed geadviseerd door erik en de keuken is er vakkundig in geplaatst Door bert westerbeek, klasse. ..kan het iedereen aanbevelen .

>

Reacties zijn gesloten.