Recensies

Schrijf een nieuw bericht !

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
44 berichten.
Frank van Haarlem heeft geschreven op november 22, 2017 om 5:05 pm:
\"Bevelen aan!\" Afgelopen zomer (2017) zijn wij verhuisd en hebben we een nieuwe keuken laten plaatsen door Brouwer Keuken en bad. Niet al te groot bedrijf, goede service en lokaal gevestigd. Dit sprak ons erg aan. De bezoeken aan de showroom waren erg nuttig en alle afspraken zijn nagekomen! Ook werd er goed meegedacht met onze situatie en met onze ideeen. Ook de aftersales is perfect. Eric Brouwer komt vaak zelf kijken hoe het is gegaan en of alles naar wens is. Wij bevelen Brouwer Keuken en Bad van harte aan!
Dirk en Wilma Prins heeft geschreven op november 22, 2017 om 5:03 pm:
\"voor elk probleem een oplossing\" In 2013 wilden we een nieuwe keuken en kochten deze bij Eric Brouwer. We waren zeer tevreden met wat wij hadden aangeschaft. We wilden in de toekomst een keer naar een appartement verhuizen, zo werd ons huis wat aantrekkelijker voor een eventuele koper. En als dit wat langer op zich liet wachten zouden we zelf nog veel plezier hebben van de nieuwe keuken. Omdat de verhuizing wat sneller ging gebeuren omdat we ons oude koophuis konden ruilen voor een fijn koopappartement niet ver van ons oude huis wilden we weer een nieuwe keuken. In het appartement zat nog de oude keuken van 1999 en deze was ons te klein. We wilden een wat grotere keuken, maar wel van hetzelfde model als in ons oude huis. Eric kwam aan huis om de situatie te bekijken er raadde ons aan om een u-vormige keuken te nemen. Maar omdat één hoek van onze keuken onder de 90 graden is werd het een hele klus om de keuken pas te maken. De door Eric ingehuurde keukenmonteur heeft dit prima opgelost. Zodoende hebben we nu een ruime keuken met veel werkruimte en veel kasten. Ook hebben we prima inbouwapparatuur. Ook hebben we onze badkamer en toilet gedeeltelijk laten opknappen. Daarmee zijn we ook heel tevreden. Voor elk \'probleem\' heeft Eric wel een oplossing.
Albert heeft geschreven op november 16, 2017 om 7:13 pm:
\" Erg tevreden\" We zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken. Na een selectiefase tussen drie leveranciers kwam Eric Brouwer er goed uit. Het volledige proces van het uithalen en afvoeren van de oude keuken, het aanbrengen van vloerverwarming, het stucen, het installatiewerk en het monteren van de keuken is tijdens onze vakantie verzorgd door Eric Brouwer. Hij werkt met ervaren vaste leveranciers en een vaste kern van zzp\'ers. Kortom een aanrader!
Gerda-grave heeft geschreven op oktober 29, 2017 om 12:49 pm:
Wij hebben een keuken bij erik brouwer gekocht ,goed geadviseerd door erik en de keuken is er vakkundig in geplaatst Door bert westerbeek, klasse. ..kan het iedereen aanbevelen .
Gerard Kok heeft geschreven op oktober 27, 2017 om 5:56 pm:
Geweldig geholpen door Erik Brouwer. De keuken neergezet door bertus Westerbeek. Vakkundig, correct en klantvriendelijk. Dank jullie wel.
Freek en Marleen heeft geschreven op oktober 24, 2017 om 7:23 pm:
In augustus hebben wij onze badkamer na zoveel jaar laten veranderen door Brouwer Keuken en Bad in Deventer! We hadden vantevoren al wel iets in ons hoofd maar het is altijd fijn als er specialisten met je meedenken! Mede dankzij deze hulp en de grote keuze hebben wij onze droombadkamer gekregen en douchen ons met veel plezier onder de standaarddouche, regendouche of genieten van de heerlijke straling van de zijjets. Kortom een echte ontspanning! De monteurs hebben in een kleine twee weken van niets, iets heel moois gemaakt! Wij danken Brouwer Keuken en Bad voor de mooie afwerking van onze droombadkamer en de fijne samenwerking! Dat wij er maar vele jaren plezier van mogen beleven! Met vriendelijke groet, Freek & Marleen
Marjolein ten Pas heeft geschreven op oktober 17, 2017 om 7:18 am:
Een fijne persoonlijk benadering! Er werd goed met me meegedacht, goede adviezen gegeven en heel snel stond het ontwerp al op papier. Samenwerking van Eric Brouwer met monteur Bert Westerbeek is perfect. En het resultaat mag er zijn! Van een kleine, drukke,volle keuken naar een strak,rustig,ruimtelijk ogende keuken met voldoende opbergruimte. Ik ben er blij mee en kan een ieder dit bedrijf van harte aanbevelen!
Ruud & Margreeth heeft geschreven op augustus 16, 2017 om 7:00 pm:
Op vrijdag 11 augustus j.l. hebben wij een keukenrenovatie, bestaande uit vervanging van het aanrechtblad en de achterwand, laten uit voeren door de heer B. Westerbeek,in opdracht van firma Eric Brouwer Keuken & bad. Het resultaat is prachtig en de keuken lijkt als nieuw. We zijn heel tevreden over het advies en de uitvoering ervan.
Ellen Lont heeft geschreven op augustus 4, 2017 om 3:26 pm:
\"Blij met de keuze\" Vanaf het eerste moment hadden wij een goed gevoel bij Brouwer keuken en bad. Dit goede gevoel werd nog meer bevestigd nadat wij andere keukenzaken hadden bezocht. Eric Brouwer neemt alle tijd voor je, geeft goede adviezen en maakt een duidelijke en overzichtelijke offerte. De door Eric Brouwer ingehuurde installateurs, stukadoor en keukenmonteur waren zeer vakbekwaam. Heel fijn dat iedereen zich precies aan de gemaakte afspraken hield! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en ook heel blij dat we voor Brouwer keuken en bad hebben gekozen.
J.H. Streppel heeft geschreven op mei 3, 2017 om 9:56 am:
Goede service. Een kraan van 11 jaar oud met iets lekkage. Gevraagd om een reparatiesetje en deze gratis gekregen. Nadat bleek dat dit een verkeerde was, de goede wederom gratis thuisbezorgd. Kortom super service!
Groot Koerkamp heeft geschreven op april 17, 2017 om 12:13 pm:
\"Nieuwe Keuken\" We hebben bij drie bedrijven ideeën opgedaan en ons laten adviseren. Brouwer Keuken en Bad gaf ons het beste gevoel; het contact was persoonlijk, ongedwongen en.....................een afspraak aan huis om onze wensen nog verder te verduidelijken was zeer zinvol. Ook de montage verliep prima, een echte vakman. Wij kunnen Brouwer dan ook zeker aanbevelen!!
Mevrouw A.H. Zandbergen heeft geschreven op maart 23, 2017 om 12:21 pm:
\"Uitstekende Keuken\" Erik Brouwer luistert goed, adviseert goed en is flexibel,maakt betrouwbare indruk zodat er een keuken is zoals ik hem wens. De ervaring met een andere leverancier, een grote landelijke keten, was al in de advies- en offertefase veel minder. Prijzen vergelijkbaar. Keuze viel dus op Brouwer, die ook als voordeel heeft dat hij op vrij korte afstand zijn bedrijf heeft. Brouwer werkt samen met een uitstekende installateur Philip en stucadoor. We hadden na installatie wel eens een vraag. Erik Brouwer was direct aanspreekbaar of kwam wel even langs. We raden Brouwer Keukens aan.
Mirjam Verwijk heeft geschreven op februari 27, 2017 om 2:36 pm:
Mooi geworden! Met een beeld in ons hoofd stapten we bij Brouwer keuken en bad binnen! Na wat vragen stond al snel ons idee op papier getekend en na een aantal weken werd dit idee geplaatst! Wat is het mooi geworden! We zijn super geholpen door Eric en collega Philip.
Sandra heeft geschreven op januari 4, 2017 om 4:24 pm:
Voor de 3e keer een keuken gekocht en laten plaatsen door Eric Brouwer. En het eindresultaat is prachtig. Eric heeft het project goed engeduldig begeleid en alles goed geregeld. Met Eric hebben we een heel eigen keuken kunnen bedenken zoals wij hem wilden hebben. En de opbouw van het totaalbedrag is helder en inzichtelijk.
Ingrid en René heeft geschreven op november 29, 2016 om 12:20 pm:
Nieuwe keuken: We hadden een nieuwe keuken nodig, na lang zoeken en showrooms bezocht te hebben kwamen we uit bij Eric Brouwer keuken en bad te Deventer. Na goede ontvangst ( koffie en koek) en uitleg over keukens en de prijs hebben we besloten om bij Eric Brouwer een keuken te bestellen. Alles in goed overleg, ik zou namelijk zelf Electra, Gas, uitgang afzuigkap aanleggen. Eric Brouwer heeft mij de technische tekening gegeven en ik kon aan de slag, Eric Brouwer is zelf een keer langs gekomen om te controleren of alles goed op de plaats zat en na kleine correctie was het perfect. De levering en plaatsing: Alles keurig geleverd door Eric Brouwer en geplaatst door Philip de installateur een echte vakman, alles in heel goed overleg heb zelfs met medewerking van Philip en Eric kleine aanpassingen kunnen doen , niets geen gehaast of opdringerigheid. Conclusie: Wij zijn dik en dik tevreden en staan lachend en met trots in de keuken. We zouden een ieder, Eric Brouwer Keuken en Bad aanbevelen.
Ruud en Margreeth heeft geschreven op oktober 9, 2016 om 9:26 am:
We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. We zijn door dhr. B. Nieuwenhuis op een zeer prettige wijze geadviseerd. Hij heeft ons een efficiënte badkamer getekend en geadviseerd en doen laten uitvoeren door hun team. Van begin tot eind door de installateur en tegelzetter betrokken bij het project. In de praktijk bevalt hij uitstekend. We genieten er dagelijks van. We kunnen met deze goede ervaring het team van Brouwer Keuken en Bad zeker aanbevelen. Ruud en Margreeth.
Anneke en Henk heeft geschreven op augustus 6, 2016 om 9:32 pm:
In maart hadden we besloten om een andere keuken te kopen. Bij firma Brouwer werden we prettig onthaald met koffie en een goed gesprek (wat later bleek met Bert Westerbeek, de monteur). Eric Brouwer kwam even later bij ons en nam het gesprek moeiteloos over. Liet ons veel zien en we gingen met \'n afspraak dat hij komt kijken en vol goede ideeën het pand weer uit. We hebben nog meer bedrijven bezocht, maar hier was het gevoel gelijk goed. Na het thuis bezoek van Eric onze ideeen bijgesteld en akkoord gegeven. Alles verliep volgens afspraak, we zijn dan ook heel tevreden over de planning van Eric die prima uitgevoerd werd door de monteurs. Zoals het weghalen van de keuken die werd uitgevoerd door Bert Westerbeek ,die ook de montage van de keuken voor zijn rekening nam. Bert bleek een fijne en deskundige monteur met humor. Wij zijn ook zeer tevreden over de eerlijke en hardwerkende elektricien/loodgieter (echt twee in een) Bjorn Riemeijer van Beltman Smid en stukadoor Owen Kornet die met hun vakmanschap van onze keuken een plaatje hebben gemaakt. Dit alles onder de bezielende leiding van Eric Brouwer die regelmatig met ons contact onderhield. Als cijfer \'n 10. Problemen als ze waren werden goed opgelost. Dit bedrijf is wat ons betreft een grote aanrader en als je hele organisatie van plaatsen aan Eric overlaat verloopt alles naar wens. Anneke en Henk.
Joop en Mieke heeft geschreven op mei 11, 2016 om 7:52 pm:
In eerste instantie hebben we ons door Brouwer laten adviseren over vernieuwing van keuken en badkamer. Hiervoor nam hij ruim de tijd zonder zich op te dringen. Later bleek het mogelijk te zijn om ook andere verbouwingswerkzaamheden door Brouwer te laten coördineren. Dit heeft in de praktijk heel goed gewerkt. Er is uitstekend meegedacht, afspraken zijn goed nagekomen, en bij de uitvoering van het werk is gebruik gemaakt van uitstekende vakkrachten. We zijn heel tevreden en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen. Joop en Mieke.
Joop en Mieke heeft geschreven op mei 11, 2016 om 7:52 pm:
In eerste instantie hebben we ons door Brouwer laten adviseren over vernieuwing van keuken en badkamer. Hiervoor nam hij ruim de tijd zonder zich op te dringen. Later bleek het mogelijk te zijn om ook andere verbouwingswerkzaamheden door Brouwer te laten coördineren. Dit heeft in de praktijk heel goed gewerkt. Er is uitstekend meegedacht, afspraken zijn goed nagekomen, en bij de uitvoering van het werk is gebruik gemaakt van uitstekende vakkrachten. We zijn heel tevreden en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen. Joop en Mieke.
vd Berg heeft geschreven op februari 21, 2016 om 11:28 am:
Brouwer Keukens heeft ons zeer goed geadviseerd over de beste en meest optimale keukenopstelling voor de beschikbare ruimte. De geleverde keuken is prachtig. De montage is zeer zorgvuldig en met vakmanschap gebeurd. Bedankt voor de fantastische service! Wij zijn zeer tevreden!

Reacties zijn gesloten.