Recensies

Schrijf een nieuw bericht !

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
51 berichten.
Bernard Otte uit Zutphen schreef op 04/05/2023 om 8:23 AM
Mijn keuken laten renoveren. Top geholpen door Ton en goed meedenken! Uitvoering gedaan helemaal naar wens door Jeroen. Vakwerk. Kan ze ten zeerste aanbevelen.
Kleiker uit Deventer schreef op 14/02/2023 om 5:17 PM
Wij hebben een keuken gekocht bij Brouwer Keukens en Badkamers. Een topteam die er echt voor je staat. Tom (verkoper) heeft naar al onze wensen geluisterd en daar waar nodig advies gegeven. Zij hadden alle tijd en gaven een eerlijk advies en een eerlijke prijs. Ook het weghalen van de oude keuken en het plaatsen van de nieuwe wordt door vakmensen gedaan alle lof. Het team bestond uit Huzeyfe ( keukenmonteur), Remond ( timmerman), Hans ( stukadoor) en Beltman Smit (Electra). Wij zijn erg blij met het resultaat en bevelen Brouwer Keuken en Badkamers voor de volle 100% aan.
Martijn Meima schreef op 15/02/2021 om 8:46 PM
Zeer klantgerichte en eerlijke zaak We hebben een deel van onze badkamer en heel onze keuken bij Brouwer gekocht. In het verkoopproces zijn ze zeer behulpzaam, helder en eerlijk. Geen gladde verkoopverhaaltjes en onplezierige verrassingen. Ze hebben echt verstand van zaken en denken goed mee. De plaatsing verliep ook heel goed. Ze maken gebruik van vakmensen die dit uitvoeren. We hadden een probleem met het keukenblad. Dit is op een professionele en klantgerichte manier opgelost. Natuurlijk is dit nooit leuk, maar Brouwer heeft er alles aan gedaan om dit voor ons goed op te lossen en dat is uiteindelijk ook gelukt. We raden iedereen aan om hier hun keuken en badkamer te kopen!
Maarten Kuiper schreef op 15/02/2021 om 8:43 PM
Eric Brouwer heeft goed met ons meegedacht en op een kundige wijze invulling gegeven aan onze wensen. Zijn uitleg en offerte waren duidelijk met een meer dan goede prijs/kwaliteitverhouding. De oplevering as geheel conform verwachting; tijdig en perfect. Tenslotte is Eric Brouwer betrouwbaar; hij neemt niet zijn, maar het belang van de klant als uitgangspunt! Eerdere ervaring van 10 november 2018: Mijn ervaring met Eric en Bertus is in alle opzichten top! De ontvangst allerhartelijkst, de uitleg duidelijk, het advies op maat, de prijs/kwaliteit uitstekend, de montage door Jos Rietman vakkundig en de service top. 5+ sterren en aanrader!
Familie Hogeslag schreef op 15/02/2021 om 8:42 PM
Nieuwe badkamer. goede adviezen van Bertus en kregen prettige uitleg over onze ideeen. tegelwerk door pedro was ook secuur netjesTOP . installateur martin was ook secuur en perfect. goede vakmensen prettig in de omgang TOP. zeer tevreden
Jeroen schreef op 15/02/2021 om 8:40 PM
Super service! Bij Eric langs geweest om te kijken wat de mogelijkheden waren. Na de verbouwing heeft Eric nog een bezoek gebracht, om te kijken of alles goed was. Keuken geleverd en gemonteerd zoals afgesproken. Jeroen kwam de keuken monteren. Erg professioneel en denkt goed mee met de situatie. Alles prima in orde! Thanks
CARRY EN LEO MEIJER schreef op 15/02/2021 om 8:38 PM
Onze keuken laten renoveren. Goede gesprekken gehad met Erik Brouwer, offerte was prijs technisch goed. Erik denkt mee en geeft goede adviezen. De monteur (Philip) is zeer deskundig en heeft goed werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden en hebben gewoon een nieuwe keuken. Eind april komt de nieuwe badkamer dus dat gaat ook zeker goed komen. Een adres om aan te raden!
P.Diepeveen schreef op 26/01/2021 om 7:05 PM
Wij hebben na lang wikken en wegen, na diverse andere zaken bezocht te hebben, gekozen voor Brouwer voor onze nieuwe badkamer. Zij waren niet de goedkoopste, maar in onze ogen was het totaalplaatje (ontwerp, advies, uitvoering, afwikkeling en prijs) wel het beste. Bertus verdient een pluim! We hebben een prachtige badkamer en genieten nu al een paar maanden van ons nieuwe paradijsje in huis. Bij het ontwerp en advies werden wij verrast door een net iets andere indeling, die bijzonder speels uitpakt. Voor en tijdens de uitvoering waren nog diverse aanpassingen mogelijk en degene die het heeft aangelegd (vraag naar Jos ­čśë luisterde goed en dacht mee met onze plannen en idee├źn. De prijs die je afspreekt, is het dan ook. Geen verrassingen achteraf. Al met al niets dan lof. Wij bevelen Brouwer Keuken en Bad van harte aan. (Nee, we hebben geen aandelen;).
C.T.J. de Koning schreef op 06/11/2020 om 2:28 PM
Voor het vernieuwen van de bestaande tegelvloer hebben we Hr. Bertus Nieuwenhuis van firma Brouwer ingeschakeld. De communicatie tussen hem en ons was heel goed en duidelijk en eerlijk. Hij heeft alles geregeld eruit halen van tegels het plaatsen van nieuwe tegels. De tegelzetter J. Rietman heeft het werk perfect gedaan! Het is vertrouwelijk en fijn gedaan.
Brigitte Horio schreef op 06/09/2020 om 7:58 PM
Wat heb ik een prachtige keuken, badkamer en toilet gekregen! Precies zoals ik het me had voorgesteld. Vol trots laat ik alles zien aan familie en vrienden en dan krijg ik veel complimenten. Vanaf het eerste bezoek aan de showroom werd er geluisterd naar mijn wensen, mee gedacht, advies gegeven en alternatieven gezocht. De uitvoering is gedaan door allemaal vakmensen die goed communiceerden met mij en met elkaar. Ze dachten goed mee, gaven alternatieven en werkten netjes. Bertus, Erik en Eric waren nauw betrokken bij alle werkzaamheden die de vakmensen uitvoerden en dat gaf mij een goed gevoel. Henrie, Frank, Philip, Thijs, Thomas, Mark, Kasper, Bertus, Erik en Eric: Bedankt voor de prettige samenwerking en de mooie resultaten. Brouwer Keuken & Bad raad ik iedereen aan. Vriendelijke groet, Brigitte Horio
Ruijgrok schreef op 08/08/2020 om 8:50 AM
Een oude badkamer uit de jaren \'70 is door Brouwer binnen de afgesproken tijd geheel gestript en helemaal volgens onze wensen opnieuw opgebouwd. En door de 2 vrolijke super vakmannen, Frank en Henry, was het nog gezellig ook. Tegenslagen zijn er bijna altijd in zo\'n oud huis (30er jaren) maar die zijn snel en zonder problemen opgelost. Dus 100% tevreden met een hele fijne badkamer. Van harte aanbevolen. Bedankt Bertus!
Pascal Riphagen schreef op 13/02/2020 om 10:35 AM
Ik had een verstopte afvoer in de keuken en binnen no-time stond er een monteur bij ons aan de deur, echte vakmensen zijn het met goed gevoel voor echte service.
Fam Otter schreef op 06/06/2019 om 1:24 PM
*Orientatie: Werden al snel te woord gestaan bij binnenkomst in de winkel. Al wat idee├źn kunnen opdoen. Idee├źn omgezet in tekening, aanpassen, denken, bedenken en opnieuw aanpassen, een heel proces om de badkamer naar onze wensen te krijgen. Daarbij rekening houdend met de (on)mogelijkheden van de ruimte. Alle werkzaamheden netjes op papier. Wanneer nodig voorbeelden via de mail. *Uitvoering; Fijne samenwerking met Jos Rietman. Bij problemen, onduidelijkheden of vragen direct contact waarbij snel en professioneel naar oplossingen, antwoorden werd gezocht. Altijd gastvrij onthaal in de winkel. *Afronding; samen alles doorgelopen op locatie. Staan open voor alle feedback. Misschien dat je iets duurder uit bent maar daarvoor service, goede materialen en persoonlijke benadering. Waarbij alles via 1 persoon verloopt. AANRADER!!
Ger & Marijke schreef op 22/01/2019 om 11:55 AM
Net verhuisd geen nieuwe keuken nodig, maar wel nieuwe kraan en combi oven. Prettig advies van Eric. Net geïnstalleerd door Philip, snel en keurig gedaan. Krijgen van ons een 10!E
Fam. R├Âben schreef op 31/08/2018 om 4:28 PM
Na eerst diverse showrooms te hebben bezocht om ons te ori├źnteren op een nieuwe keuken, bleek dat lang niet altijd de demontage- en installatiewerkzaamheden werden verzorgd. Door de advertenties van Brouwer Keuken en Bad werden we nieuwsgierig wat die te bieden hadden. Eric brouwer kwam bij ons thuis om de mogelijkheden te onderzoeken. Het was daarna niet moeilijk om in de showroom een keuze te maken. De door Eric Brouwer gestuurde mensen voor demontage / montage, installatiewerkzaamheden en stucwerk hebben vakwerk geleverd. We hebben nu dankzij de goede aanpak van Eric Brouwer een mooie moderne keuken.
Van de kamp Haarman schreef op 02/07/2018 om 12:53 PM
Wij waren al supertevreden over onze badkamer en toilet van Brouwer keueken en bad. Maar wij zochten nog koelkastonderdelen en kregen van Erik Brouwer deze onderdelen als service omdat we zo blij waren met de verbouwing . Wat een service ....Topbedrijf
Familie van de kamp schreef op 28/06/2018 om 12:03 PM
Ik was op zoek naar koelkast onderdelen . Onze keuken hadden wij ergens anders vandaan maar omdat zo ontzettend blij zijn met onze badkamer en toilet van Brouwer heb ik gevraagd of zij het voor ons konden bestellen . De verrassing was groot toen de volgende dag de onderdelen thuis werden bezorgd . Dus BROUWER KEUKENS EN BAD heel erg bedankt voor de goede service .
Marina Munteanu schreef op 02/05/2018 om 9:16 AM
Onze badkamer is een plaatje geworden. We hadden van het begin af aan een goed gevoel over Brouwer Keuken en bad. De heer Nieuwenhuis heeft ons goed geadviseerd. Maar het grootste compliment verdienen de heren Frank Roelofs ( installateur) en Henry Dassen (tegelzetter). Mooi vakwerk!!! Wanneer we zover zijn om ook onze keuken te verbouwen zal onze keus wederom naar Brouwer gaan.
Christina groenendijk schreef op 22/04/2018 om 5:11 PM
Vanaf de eerste afspraak had ik een goed gevoel. Eric geeft goede adviezen en is helder in de communicatie. Ook de correspondentie verliep prima. Ik heb inmiddels een super mooie keuken voor een mooie prijs!
Arnold Ruitenbeek schreef op 29/03/2018 om 1:36 PM
\"Zeer tevreden\" We hebben bij Erik een keuken gekocht,de eerste kennismaking gaf direct veel vertrouwen en kwamen snel bij de keuken uit,die we mooi vonden en voor een hele goede prijs! Het hele traject,van afvoeren oude keuken,gereedmaken voor de nieuwe keuken en plaatsing,is perfect geregeld door Erik,met inzet van diverse vakmensen! Wij zijn zeer tevreden ,dus een absolute aanrader!

Reacties zijn gesloten.